Што се уплаќа денес? (28.03.2022)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија имаме да ви претставиме натпревар со доста висока уплата и интересен распоред на истата, па веруваме дека тоа ќе ни биде одличен показател.

Гленторан – Карик Ренџерс – 1 @ 1.42

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.304 евра. За победа на Гленторан уплатени се 77.398 евра, за реми 4.468 евра, додека останатите 10.438 евра се уплатени за победа на Карик Ренџерс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*