Што се уплаќа денес? (25.03.2022)

што се уплаќа денес

Вчера без поголеми проблеми уплатата ни донесе наплата на фантастична квота, па се надеваме дека и денес ќе продолжиме со исто темпо.

Норвешка – Словачка – 1 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 43.898 евра. За победа на Норвешка уплатени се 42.488 евра, за реми 732 евра, додека останатите 678 евра се уплатени за победа на Словачка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*