Што се уплаќа денес? (15.03.2022)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше фантастичен показател и благодарение на тоа наплатиме супер квота, па се надеваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Шефилд В – Акрингтон – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.302 евра. За победа на Шефилд В уплатени се 92.230 евра, за реми 3.856 евра, додека останатите 8.216 евра се уплатени за победа на Акрингтон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*