Што се уплаќа денес? (12.03.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес, како што беше случај претходно многу пати, ќе ни биде одличен показател за конечниот исход. За денес имаме натпревар со солидна квота и интересен распоред на уплатата.

Сампдорија – Јувентус – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 139.494 евра. За победа на Сампдорија уплатени се 27.323 евра, за реми 11.905 евра, додека останатите 100.266 евра се уплатени за победа на Јувентус.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*