Што се уплаќа денес? (23.02.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера наплативме одлична квота, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжеме и денес.

Шефилд – Блекбурн – 1 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 188.682 евра. За победа на Шефилд уплатени се 184.867 евра, за реми 1.637 евра, додека останатите 2.178 евра се уплатени за победа на Блекбурн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*