Што се уплаќа денес? (22.02.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера бевме добитни и наплативме одлична квота, па се надеваме дека и денес ќе ја продолжиме добитната серија.

Лејтон – Бристол – 2 @ 2.38

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 42.944 евра. За победа на Лејтон уплатени се 676 евра, за реми 2.303 евра, додека останатите 39.965 евра се уплатени за победа на Бристол.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*