Што се уплаќа денес? (11.02.2022)

Уплатата многу често ни е добар показател, па веруваме дека и денес ќе биде така, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Серинг – Атверпен 2 @2.04

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.197 евра. За победа на Антверпен уплатени се 96% од уплатата, за реми за 1%, додека за победа на Серинг завршија 3% од уплатените средства.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*