Што се уплаќа денес? (07.02.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни во оваа категорија, па се надеваме дека добитната серија ќе ја продолжат и денес.

Коцаелиспор – Болуспор – 2 @ 2.24

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 37.745 евра. За победа на Коцаелиспор уплатени се 4.505 евра, за реми 3.788 евра, додека останатите 29.452 евра се уплатени за победа на Болуспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*