Што се уплаќа денес? (06.02.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплтата досега сме биле безброј пати добитни, па се надеваме дека и денес ќе наплатиме одлична квота.

Венеција – Наполи – 2 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.405 евра. За победа на Венеција уплатени се 13.203 евра, за реми 17.767 евра, додека останатите 46.435 евра се уплатени за победа на Наполи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*