Што се уплаќа денес? (04.02.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Бирмингем – Шефилд – 2 @ 2.12

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 216.684 евра. За победа на Бирмингем уплатени се 6.223 евра, за реми 9.370 евра, додека останатите 201.092 евра се уплатени за победа на Шефилд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*