Што се уплаќа денес? (02.02.2022)

што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме натпревар со висока уплата и одлична квота.

Валенсија – Кадиз – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 42.732 евра. За победа на Валенсија уплатени се 39.569 евра, за реми 1.503 евра, додека останатите 1.660 евра се уплатени за победа на Кадиз.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*