Што се уплаќа денес? (29.01.2022)

што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати досега ни била точен показател, па веруваме дека и денешниот ден ќе биде добитен.

КПР – Ридинг – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 93.203 евра. За победа на КПР уплатени се 71.985 евра, за реми 7.846 евра, додека останатите 13.372 евра се уплатени за победа на Ридинг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*