Што се уплаќа денес? (27.01.2022)

што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега ни биле многу пати од корист, поточно благодарение на тоа сме биле добитни, па веруваме дека и денес ќе биде така.

OАЕ – Сирија – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 155.504 евра. За победа на OАЕ уплатени се 115.867 евра, за реми 11.398 евра, додека останатите 28.239 евра се уплатени за победа на Сирија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*