Малери и махери на колото

малери и махери

Секој понеделник успеаваме да издвоиме неколку интересни тикети од изминатиот викенд и да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч за само еден гол и уплата од 1 евро не успеа да си добие 1300 евра. Да се надеваме дека за брзо ќе му се посреќи.

Малер 2

Овој играч беше многу блиску до вртоглава цифра од 70.000 денари. Имено, типувал 3 натпревари со комбинирани типови, но за жал не успеа да го погоди натпреварот Арсенал – Барнли. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Овде имаме тикет со 4 натпревари и комбо типови. Овој играч ја направил вистинска комбинација и за уплата од 200 денари си доби скоро 200 евра. За убаво да се трошат.

Махер 2

Храбар махер. Овој играч уплатил 5000 денари на четири натпревари со конечен исход и за среќа ги погоди сите. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*