Што се уплаќа денес? (19.01.2022)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера за жал не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Брентфорд – Манчестер Јунајтед – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.495 евра. За победа на Брентфорд уплатени се 13.304 евра, за реми 11.230 евра, додека останатите 74.061 евра се уплатени за победа на Манчестер Јунајтед.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*