Што се уплаќа денес? (17.01.2022)

што се уплаќа денес

Вчера не бевме добитни во оваа категорија, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме точен натпревар.

Зеленортска Република – Камерун – Х @ 3.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 45.667 евра. За победа на Зеленортска Република уплатени се 1.282 евра, за реми 38.427 евра, додека останатите 5.958 евра се уплатени за победа на Камерун.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*