Што се уплаќа денес? (11.01.2022)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше добар показател, но затоа сме денес тука да ја поправиме грешката, па се надеваме дека ќе наплатиме супер квота.

Сандерленд – Линколн – 1 @ 1.59

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 26.707 евра. За победа на Сандерленд уплатени се 21.878 евра, за реми 3.048 евра, додека останатите 1.780 евра се уплатени за победа на Линколн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*