Што се уплаќа денес? (04.01.2022)

што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера уплатата ни беше добитен показател, па се надеваме дека тоа беше почеток на добитна серија која ќе продолжи и денес.

Сатон – Колчестер – 1 @ 1.75

Вкупната упалта на овој натпревар изнесува 35.587 евра. За победа на Сатон уплатени се 28.446 евра, за реми 3.312 евра, додека останатите 3.829 евра се уплатени за победа на Колчестер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*