Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту во новата година нема да ги ја заборавиме категоријата со малерите и махерите на колото. Ова е првото издание во 2022-та година.

Малер 1

Вистинска штета што Дурант постигна само 1/2 кош помалку од зададената граница и не го усреќи овој играч со 200 евра. Тој изиграл шест кошаркари и за жал погоди само пет.

Малер 2

Уште еден голем малер во ова издание. Изиграл 10 натпревари на конечен исход и ги уплатил за 300 денари. Штета што тимот на Букстон беше поразен и покрај тоа што беа фаворити на тој натпревар.

Махер 1

Овој играч новата година ја започна со солидна добивка. Изигран е сингл натпревар од палестинската лига каде што типувано е дека на натпреварот ќе се постигнат најмалку 7 гола. Конечениот резултат беше 6-3, а овој играч си доби 14.000 денари. За убаво да се трошат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*