Што се уплаќа денес? (26.12.2021)

што се уплаќа денес

И покрај ограничената понуда за денес, сепак издвоивме натпревар кој има висока уплата, а исто така и солидна квота.

Брајтон – Брентфорд – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.845 евра. За победа на Брајтон уплатени се 64.278 евра, за реми 7.329 евра, додека останатите 17.238 евра се уплатени за победа на Брентфорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*