Што се уплаќа денес? (18.12.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата досега сме биле безброј пати добитни, па се надеваме дека и денешниот ден ќе биде еден од многуте позитивни.

Рајо Валекано – Алавес – 1 @ 1.87

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 74.590 евра. За победа на Рајо Валекано уплатени се 52.236 евра, за реми 4.450 евра, додека останатите 17.904 евра се уплатени за победа на Алавес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*