Натпревар со драстичен пад на коефициентот (14.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англиската национална лига – југ кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Оксфорд Сити – Доркинг – 1 @ 2.45 во Bet365

Почетната вредност за победа на Оксфорд Сити беше 3.48, а во моментов бележи пад од скоро 30% и се плаќа со квота 2.45 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*