Што се уплаќа денес? (13.12.2021)

што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми и вчера уплатата ни беше точен показател, па благодарение на тоа наплатиме одлична квота. Се надеваме дека и денес ќе биде така.

Кадиз – Гранада – Х @ 3.15

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 12.314 евра. За победа на Кадиз уплатени се 1.802 евра, за реми 8.782 евра, додека останатите 1.730 евра се уплатени за победа на Гранада.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*