Што се уплаќа денес? (10.12.2021)

што се уплаќа денес

За денес имаме натпревар со висока квота, а исто така и доста интересен распоред на уплатата, па се надеваме дека тоа ќе ни биде точен показател.

Алтај – Хатјаспор – 1 @ 2.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.311 евра. За победа на Алтај уплатени се 11.763 евра, за реми 596 евра, додека останатите 953 евра се уплатени за победа на Хатјаспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*