Што се уплаќа денес? (08.12.2021)

што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата ни беше и вчера одличен показател, па се надеваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Ливингстон – Хиберниан – 2 @ 2.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 17.336 евра. За победа на Ливингстон уплатени се 326 евра, за реми 1.244 евра, додека останатите 15.766 евра се уплатени за победа на Хиберниан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*