Што се уплаќа денес? (05.12.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата досега безброј пати сме биле добитни, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Ница – Стразбург – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 94.564 евра. За победа на Ница уплатени се 83.304 евра, за реми 5.560 евра, додека останатите 5.700 евра се уплатени за победа на Стразбург.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*