Што се уплаќа денес? (03.12.2021)

што се уплаќа денес

Веќе неколку дена по ред сме добитни во оваа категорија, па очекуваме и денес да ја продолжиме добитната серија.

Фулам – Бормут – 1 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 60.576 евра. За победа на Фулам уплатени се 47.682 евра, за реми 5.942 евра, додека останатите 9.952 евра се уплатени за победа на Бормут.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*