Што се уплаќа денес? (30.11.2021)

што се уплаќа денес

И вчера без погоголеми проблеми уплатата ни донесе добивка, па се надеваме дека победничката серија ќе продолже и денес.

Верона – Каљари – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 11.366 евра. За победа на Верона уплатени се 7.428 евра, за реми 1.640 евра, додека останатите 1.623 евра се уплатени за победа на Каљари.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*