Што се уплаќа денес? (26.11.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера бевме добитни во оваа категорија, па се надеваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и овој пат.

Каљари – Салернитана – 1 @ 1.87

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 42.262 евра. За победа на Каљари уплатени се 34.125 евра, за реми 2.775 евра, додека останатите 5.362 евра се уплатени за победа на Салернитана.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*