Што се уплаќа денес? (20.11.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде точен показател, како што тоа беше случај многу пати досега.

Селта – Виљареал – 2 @ 2.25

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.854 евра. За победа на Селта уплатени се 13.329 евра, за реми 11.230 евра, додека останатите 64.295 евра се уплатени за победа на Виљареал.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*