Што се уплаќа денес? (18.11.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе избереме вистински натпревар.

У. Католика – Нублензе – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.549 евра. За победа на У. Католика уплатени се 68.432 евра, за реми 7.773 евра, додека останатите 12.344 евра се уплатени за победа на Нублензе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*