Што се уплаќа денес? (14.11.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде точен показател, како што тоа било случај многу пати досега.

Грција – Косово – 1 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.439 евра. За победа на Грција уплатени се 77.120 евра, за реми 4.406 евра, додека останатите 17.913 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*