Што се уплаќа денес? (13.11.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата уште еднаш ќе ни биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Шорли – Лемингтон – 1 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 93.320 евра. За победа на Шорли уплатени се 64.405 евра, за реми 7.303 евра, додека останатите 21.612 евра се уплатени за победа на Лемингтон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*