Што се уплаќа денес? (08.11.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера за жал не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе успееме да ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Вурзбургер – Брауншвајг – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.506 евра. За победа на Вурзбургер уплатени се 18.854 евра, за реми 9.990 евра, додека останатите 75.662 евра се уплатени за победа на Брауншвајг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*