Што се уплаќа денес? (24.10.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата како многу пати досега, така и денес да ни биде одличен показател за наплата на одлична квота.

Бетис – Рајо Валекано – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 83.348 евра. За победа на Бетис уплатени се 72.329 евра, за реми 4.595 евра, додека останатите 6.424 евра се уплатени за победа на Рајо Валекано.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*