Што се уплаќа денес? (16.09.2021)

што се уплаќа денес

За жал, ниту вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме супер натпревар.

Локомотив Москва – Марсеј – 2 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 30.820 евра. За победа на Локомотив Москва уплатени се 1.333 евра, за реми 2.139 евра, додека останатите 27.348 евра се уплатени за победа на Марсеј.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНА ПОНУДА*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*