Што се уплаќа денес? (31.08.2021)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше одличен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде исто така.

Колдинг – Есбјерг – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 34.549 евра. За победа на Колдинг уплатени се 5.435 евра, за реми 3.439 евра, додека останатите 25.675 евра се уплатени за победа на Есбјерг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*