ТИП НА ДЕНОТ: (25.07.2021,16:00) КЛУБ БРИЖ – ЕУПЕН

ДОМИНАЦИЈА НА ДОМАЌИНИТЕ

Белгија, Жупиле Лига, 25.07.2021: Kлуб Бриж – Еупен ТИП 1/1

Резултат: 2-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Клуб Бриж и Еупен од рамките на белгиската Жупиле лига. Клуб Бриж оваа сезона има големи амбиции кога е во прашање домашното првенство, а од контролниот период наназад може да се заклучи дека во моментов овој клуб е одлично спремен. Еупен од друга страна има само една и единствена цел, а тоа е да обезбеди опстанок во елитата и ништо повеќе. На овој натпревар очекуваме макасимална доминација на домаќините. Наш предлог за овој дуел е 1/1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*