Натпревар со драстичен пад на коефициентот (10.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од норвешката Елитсериен лига.

Мјондален – Хагесунд – 2 @ 2.37 во Bet365

Почетната вредност за победа на Хагесунд беше 2.95, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 2.37 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*