Што се уплаќа денес? (06.07.2021)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше точен показател и веруваме дека победничката серија ќе продолже и денес, па ние повторно ќе наплатиме супер квота.

Флора – Хибенианс – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.584 евра. За победа на Флора уплатени се 34.395 евра, за реми 4.963 евра, додека останатите 5.226 евра се уплатени за победа на Хибернианс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*