Што се уплаќа денес? (22.06.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека денес упалтата ќе ни биде точен показател и ќе биде почеток на една добитна серија која ќе трае подолг период.

Ливерпул М – Феникс – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 2.420 евра. За победа на Ливерпул уплатени се 2.329 евра, за реми 55 евра, додека останатите 36 евра се уплатени за победа на Феникс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*