Натпревар со драстичен пад на коефициентот (05.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од женскиот дански фудбалски шампионат.

Коге Ж – Бронби Ж – 2 @ 2.02 во Bet365

Почетната вредност за победа на Бронби беше 2.42, а во моментов бележи пад од скоро 17% и се плаќа со квота 2.02 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*