Што се уплаќа денес? (31.05.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за среќа уплатата ни беше одличен показател, па веруваме дека таа серија ќе продолже и денес.

Турција – Гвинеа – 1 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 61.704 евра. За победа на Турција уплатени се 58.835 евра, за реми 1.315 евра, додека останатите 1.554 евра се уплатени за победа на Гвинеа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*