Што се уплаќа денес? (25.05.2021)

што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми и вчерашниот ден беше добитен во оваа категорија, па очекуваме со исто темпо да продолжеме и денес.

Рудар – Подгорица – 1 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 49.055 евра. За победа на Рудар уплатени се 30.122 евра, за реми 7.326 евра, додека останатите 11.607 евра се уплатени за Подгорица.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*