Што се уплаќа денес? (18.05.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката.

Ботошани – Клуж – 2 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.798 евра. За победа на Ботошани уплатени се 684 евра, за реми 225 евра, додека останатите 4.888 евра се уплатени за победа на Клуж.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*