Што се уплаќа денес? (01.05.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата во изминатиов период многу пати ни беше фантастичен показател и благодарение на тоа наплќавме квоти кои воопшто не се за потценување, па се надеваме дека со исто темпо ќе продолжеме и овој месец.

Хајдук – Ријека – 2 @ 2.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.548 евра. За победа на Хајдук уплатени се 14.504 евра, за реми 11.954 евра, додека останатите 51.090 евра се уплатени за победа на Ријека.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*