Што се уплаќа денес? (27.04.2021)

што се уплаќа денес

Вчера благодарение на уплатата наплативме супер коефициент, па се надеваме дека таа добитна серија ќе продолже и денес.

Чарлтон – Кру – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.564 евра. За победа на Чарлтон уплатени се 5.314 евра, за реми 169 евра, додека останатите 82 евра се уплатени за победа на Кру.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*