Натпревра со драстичен пад на коефициентот (20.04.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од словенската втора лига.

Триглав – Фузинар – 2 @ 2.15 во Bet365

Почетната вредност за победа на Фузинар беше 2.66, а во моментов бележи пад од скоро 19% и се плаќа со квота 2.15 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*