Што се уплаќа денес? (13.04.2021)

што се уплаќа денес

Веќе неколку дена по ред сме добитни во оваа категорија, па веруваме дека денес повторно може да запишеме добивка.

Виган – Сандерленд – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.642 евра. За победа на Виган уплатени се 2.480 евра, за реми 1.109 евра, додека останатите 7.053 евра се уплатени за победа на Сандерленд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*