Што се уплаќа денес? (27.03.2021)

што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега во многу наврати ни биле точен показател, па благодарение на тоа сме наплатиле супер квоти. Очекуваме и денес да биде така.

Хал – Гилингем – 1 @ 1.72

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 69.304 евра. За победа на Хал уплатени се 43.105 евра, за реми 9.086 евра, додека останатите 17.113 евра се уплатени за победа на Гилингем.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*